Italian mamman jauhelihapasta

admin on lisännyt 861 reseptiä
Jauhelihakastikkeen nimi on Italiassa ragu.
Resepti Kiia Renko Kuva Arto Vuohelainen

Jauhelihapasta jalostuu pienestä punaviinitilkasta ja paranee vain hautuessaan pitkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
1 t
Helppo

Italian mamman jauhelihapasta

Ainesosat

Vaiheet

  1. Kuori sipuli, valkosipulinkynnet, porkkanat ja juurisellerin pala. Pilko ne pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös palvikinkku.

  2. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota kasviksia 10 minuuttia pienellä lämmöllä. Lisää jauheliha ja mustapippuri. Ruskista jauheliha koko ajan sekoitellen. Lisää tomaattipyre ja sekoita hyvin.

  3. Lisää palvikinkkukuutiot, tomaattimurska, vesi, viini halutessasi, suola ja sokeri. Mausta oreganolla ja kanelilla. Sekoita ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä 45 minuuttia. Tarjoa pastan ja parmesaanijuuston kanssa.