Italian kuuluisimman pastakastikkeen nopea versio syntyy raakamakkarasta. Valitse chilinhimoiselle chorizoa ja tuhdin maun metsästäjälle lammasta.
Makkara-ragu
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja kuutioi sipuli, porkkana ja varsiselleri pieniksi paloiksi.
- Kuumenna öljy padassa. Purista makkara kuoresta pulliksi pannuun. Ruskista kovalla lämmöllä pari minuuttia.
- Lisää kasvikset ja fenkolinsiemenet. Paista 10 minuuttia.
- Hienonna persilja varsineen pataan. Lisää tomaatit ja loput ainekset. Anna kastikkeen hautua kannen alla 10 minuuttia ja ilman kantta 10 minuuttia.
- Keitä pasta reilusti suolatussa vedessä.
- Sekoita kastike pastan joukkoon ja raasta parmesaania päälle.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia