Jauhelihaburritot

Jenni - Kodin Kuvalehti on lisännyt 681 reseptiä
Jauhelihaburritot ovat täydellinen illanistujaisruoka.
Resepti Outi Väisänen Kuva Panu Pälviä

Nyt ei säästellä mausteissa. Kirpeää korianterisalsaa kannattaa lisätä annokseen isolla lusikalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
35 min
Helppo

Jauhelihaburritot

Ainesosat

Vaiheet

  1. Laita uunin grillivastus kuumenemaan.
  2. Tee kastike.
  3. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja ruskista jauheliha huolellisesti. Kuutioi tomaatit pannuun. Lisää suola ja sekoittele hetki.
  4. Ripottele mausteet ja jauhot pannuun. Sekoita. Lisää tomaattipyree ja vesi.
  5. Anna kastikkeen hautua ilman kantta 5 minuuttia. Huuhtele pavut ja sekoita ne kastikkeeseen.
  6. Levitä tortillat uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa kastike tortilloille ja kiepauta ne rullalle. Ripottele juusto päälle.
  7. Kypsennä uunissa grillivastuksen alla noin 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa.
  8. Tarjoa burritot ranskankerman ja korianterisalsan kanssa.

Korianterisalsa

  1. Paloittele sipuli, korianteri varsineen ja chili ilman siemeniä.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta karkeaksi salsaksi.