
Pitaleivän sisällä maistuvat kahteen kertaan maustettu nyhtöpossu, harissahummus ja maukas kaalisalaatti. Lisää muutama siivu tomaattia ja nauti edullinen herkku! Isosta satsista nyhtöpossua kannattaa pakastaa muutama annos.
Kahteen kertaan maustettu nyhtöpossu
Ainekset
Työvaiheet
- Poista lihasta kalvot. Sivele liha kauttaaltaan sinapilla. Yhdistä mausteseoksen ainekset ja levitä mausteseos tasaisesti lihan pintaan.
- Laita liha korkeareunaiseen uunivuokaan. Peitä foliolla ja anna maustua huoneenlämmössä tunti. Kuumenna uuni 110 asteeseen.
- Lisää vuoan pohjalle omenamehu ja laita liha uuniin. Kypsennä mureaksi 5–6 tuntia. Lusikoi tunnin välein vuoan pohjalle kertynyttä nestettä lihan pinnalle. Sammuta uuni, ja anna lihan vetäytyä jälkilämmössä vielä tunnin.
- Nyhdä liha kahdella haarukalla riipien. Sekoita lihasuikaleet paistoliemeen maustumaan.
Vinkki!
Laita halutessasi paistolämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan. Porsaan kassler on revittävää, kun sen sisälämpö on 87–90 astetta.
Täytä pitaleipä nyhtöpossulla, harissahummuksella ja kaalisalaatilla.
Hei
Meneekö omenamehua todella vain yksi desilitra? Kuulostaa niin pieneltä määrältä.