
Hirvenlihasta tehdyt pullat ovat supermaukkaita. Varsinkin kun makua tulee myös suppilovahveroista ja vuohenjuustosta.
Sieni-vuohenjuustopullat hirvenlihasta
Ainekset
Työvaiheet
- Puhdista ja pilko sienet. Jos käytät kuivattuja sieniä, murenna niitä ja liota tunti kylmässä vedessä.
- Kuori ja muussaa tai raasta perunat. Murenna vuohenjuusto.
- Sekoita kaikki ainekset yhteen mureketaikinaksi ja anna taikinan vetäytyä jääkaapissa noin tunti.
- Pyörittele massasta pieniä pyöryköitä.
- Paista 225 asteessa uunissa noin 15 minuuttia. Heiluttele peltiä kerran paistamisen aikana.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia