
Broileri mehevöityy, kun fileen täyttää pakastepinaatilla ja vuohenjuustolla.
Broilerin rintafileet pinaattitäytteellä
Ainekset
Työvaiheet
- Anna pinaatin sulaa, valuta ylimääräinen vesi pois.
- Leikkaa broilerin rintafileisiin viilto teräväkärkisellä veitsellä siten, että saat levitettyä fileet auki. Valele molemmille puolille sitruunamehua ja mausta kevyesti suolalla.
- Sekoita pinaatti, vuohenjuusto, silputut aurinkokuivatut tomaatit ja mausteet keskenään. Levitä täytettä fileille. Taita fileet kiinni niin, että täyte jää sisälle. Sulje hammastikuilla.
- Ruskista fileet kuumalla pannulla. Alenna lämpöä ja hauduta kypsiksi noin 15 minuuttia. Poista tikut. Tarjoa salaatin tai riisin kanssa.
Lohi-avokadorulla. On sentään kyse lehdestä, joten kieliasu kannattaisi tarkistaa ennen julkaisemista.
Anteeksi, aiheeton palaute! Jutussa käytetty fontti jättää yhdysmerkin lähes näkymättömiin! :/