
Mustikat eivät ole vain makeiden herkkujen etuoikeus. Kruunaa ihanat leipäset tuoreilla metsämustikoilla.
Mustikkaleivät
Ainekset
Työvaiheet
- Paahda mantelilastut kuumalla, kuivalla paistinpannulla kauniin ruskeiksi. Paahda myös leipäviipaleet paahtimessa, paistinpannulla tai uunipellillä leivinpaperin päällä 200 asteessa 5-7 minuuttia.
- Mausta tuorejuusto raastetulla sitruunan kuorella, sitruunan mehulla ja hunajalla.
- Voitele leipäviipaleet sitruunatuorejuustolla. Ripottele päälle mustikoita, mantelilastuja ja mintunlehtiä.
Vinkki! Kiireessä voit käyttää leipästen levitteenä valmista sitruunatuorejuustoa.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.