
Näitä ihania mustikkamuffineja on nopea tehdä yllätysvieraille.
Maailman helpoimmat mustikkamuffinit
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita kuivat ainekset puuhaarukalla ja lisää voisula, kerma ja kananmunat. Pyöräytä joukkoon jäiset mustikat.
- Jaa taikina muffinivuokiin. Täytä vuoat noin puolilleen.
- Paista 15 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea. Kokeile kypsyyttä tikulla.
Kerman voi myös korvata 2dl maitoa, mutta laittakaa siinä tapauksessa vähän lisää kuiva-aineita
Tosi hyviä ja helppo tehdä! Olen tehnyt näitä monesti.
MISSÄ NÄKYY MONTAKO niitä tehdäÄN?
14 kpl muffinsseja
Vink vink jos haluat suklaa-muffinseja.Voit laittaa 0,5dl tummaa kaakao jauhetta.
Olen testannut,ne on hyviä.
Normaalinakin ovat hyviä (:
Kannattaa kattoo onko rypsiöljy normaalia vai kylmäpuristettua. Koska kylmäpuristettu on voimakkaampaa. Joten sitä kannattaa laittaa hieman vähemmän
Ootko testannut fiksukokki?
Joo liika rypsiöljy maistuu pahalta.
Siis kylmäpuristettu
Me leivottiin suklaa mustikka muffinseja ja laitettiin mustikoita myös päälle.
Tää on helppo leipoa
Oon ene leiponut näitä
Hyvä perusresepti, tuunasin vähän sen mukaan mitä löytyi kaapista: kahden munan sijaan vain yksi, kerman tilalta maustamatonta jukurttia + vajaa desi maitoa, puoli pussia mantelijauhetta ja vähän kardemummaa mausteeksi. Hyvin onnistui :)
Sikahyvää, helppo tehdä!
Miten nimen omaan puuhaarukalla sekoittaminen vaikuttaa lopputulokseen?