Ananasmurska mehevöittää porkkanapiirasta entisestään.
Ananas-porkkanakakku
Ainekset
Työvaiheet
Sulata margariini. Sen jäähtymistä odotellessa raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Valuta ananasmurska.
Sekoita kuivat aineet keskenään sokeria lukuun ottamatta.
Vatkaa sula rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää vaahtoon kuivat aineet ja porkkanaraaste sekä ananasmurska vuorotellen useammassa erässä. Sekoita vain sen verran, että ainekset ovat sekaisin.
Levitä taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Leikkaa levy neliöiksi. Sekoita tuorejuusto, tomusokeri ja sitruunamehu notkeaksi tahnaksi. Pursota tai levitä kuorrutetta neliöiden päälle.
Ripottele päälle mantelirouhetta.