
Valitse kakkuun mahdollisimman kypsät banaanit. Mustiksi pilkuttuneet hedelmät sopivat erinomaisesti kakun leivontaan.
Banaanikakku
Ainekset
Työvaiheet
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten joukkoon. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään. Kääntele seos voi-sokerinvaahtoon.
- Soseuta banaanit haarukalla ja lisää ne kahvin kanssa taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
- Paista uunin alatasolla noin 1 tunti. Anna kakun jäähtyä.
- Tee kuorrutus. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon sokerit. Levitä seos jäähtyneen kakun päälle. Säilytä kakku viileässä.