Banaanikakku
Ainekset
Työvaiheet
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten joukkoon. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja mausteet keskenään. Kääntele seos voi-sokerinvaahtoon.
- Soseuta banaanit haarukalla ja lisää ne kahvin kanssa taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
- Paista uunin alatasolla noin 1 tunti. Anna kakun jäähtyä.
- Tee kuorrutus. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tuorejuusto tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon sokerit. Levitä seos jäähtyneen kakun päälle. Säilytä kakku viileässä.
Vinkki! Valitse kakkuun mahdollisimman kypsät banaanit. Mustiksi pilkuttuneet hedelmät sopivat erinomaisesti kakun leivontaan.