Uunissa paistettava juustokakku on suklaistakin suklaisempi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6-8
1 t 15 min
Helppo
Kolmen suklaan juustokakku
Ainesosat
Vaiheet
- Leikkaa 24 senttisen irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele paperi sekä vuoan reunat kevyesti.
- Valmista pohja sekoittamalla murskatut keksit ja voisula keskenään. Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vehnäjauhot, kermavaahto ja notkistettu tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.
- Jaa taikina kolmeen osaan ja sekoita niistä ensimmäiseen sulatettu tumma suklaa. Kaada taikina keksipohjan päälle.
- Valmista seuraava samalla tavalla käyttämällä maitosuklaata ja kaada sitten varovasti irtopohjavuokaan ensimmäisen kerroksen päälle.
- Sekoita viimeiseen taikinamäärään valkosuklaa ja kaada se päällimmäiseksi kerrokseksi vuokaan. Tasoita varovasti, ettei se pääse sekoittumaan alempien kerrosten kanssa.
- Paista kakkua 35–45 minuuttia uunin keskitasolla 175 asteessa tai niin kauan, kunnes taikina on kiinteää keskeltä. Ota kakku varovasti uunista. Voit halutessasi koristella kakun maitosuklaarouheella.