Kolmen suklaan juustokakku

Käyttäjä9628 on lisännyt 837 reseptiä
Tästä kakusta ei puutu suklaata!
Resepti Elina Piittala Kuva Pia Inberg

Uunissa paistettava juustokakku on suklaistakin suklaisempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6-8
1 t 15 min
Helppo

Kolmen suklaan juustokakku

Ainesosat

Vaiheet

  1. Leikkaa 24 senttisen irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele paperi sekä vuoan reunat kevyesti.
  2. Valmista pohja sekoittamalla murskatut keksit ja voisula keskenään. Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vehnäjauhot, kermavaahto ja notkistettu tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.
  3. Jaa taikina kolmeen osaan ja sekoita niistä ensimmäiseen sulatettu tumma suklaa. Kaada taikina keksipohjan päälle.
  4. Valmista seuraava samalla tavalla käyttämällä maitosuklaata ja kaada sitten varovasti irtopohjavuokaan ensimmäisen kerroksen päälle.
  5. Sekoita viimeiseen taikinamäärään valkosuklaa ja kaada se päällimmäiseksi kerrokseksi vuokaan. Tasoita varovasti, ettei se pääse sekoittumaan alempien kerrosten kanssa.
  6. Paista kakkua 35–45 minuuttia uunin keskitasolla 175 asteessa tai niin kauan, kunnes taikina on kiinteää keskeltä. Ota kakku varovasti uunista. Voit halutessasi koristella kakun maitosuklaarouheella.