Kuningatarkääretorttu
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä leivinpaperi uunipellille. Varaa myös toinen leivinpaperi pöydälle ja ripottele sen päälle sokeria.
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää kuivat aineet siivilän läpi vaahtoon ja kääntele varovasti sekaisin.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle ja paista uunin keskitasolla 5-7 minuuttia.
- Kumoa torttupohja toisen leivinpaperin päälle ja jäähdytä. Kostuta pullasudilla.
- Sekoita vaniljakastikejauhe maitoon. Anna vetäytyä jääkaapissa 10 minuuttia. Vaahdota kerma napakaksi vaahdoksi sokerin kanssa. Sekoita vaniljakiisseli ja kermavaahto varovasti yhteen. Levitä kostutetulle torttupohjalle. Levitä viipaloidut mansikat ja muut marjat päälle.
- Kääri levy napakalle rullalle leivinpaperia apuna käyttäen. Jätä kääretorttu vetäytymään paperin sisään jääkaappiin.