
Sulatettu minttukrokanttisuklaa on täydellinen kuorrute kakulle.
Minttusuklaakakku
Ainekset
Työvaiheet
- Voitele irtopohjavuoka. Sulata voi ja 50 g suklaata varovasti mikrossa. Anna jäähtyä.
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoita kuivat ainekset toisessa kulhossa keskenään.
- Sekoita jauhot sekä sula voi ja suklaa nopeasti muna-sokerivaahtoon.
- Lisää vaniljasokeri. Kaada taikina voideltuun vuokaan.
- Paista kakkua noin 35 minuuttia 150-asteisessa uunissa. Anna kypsän kakun jäähtyä hetki ennen kuorrutusta.
- Sulata kuorrutetta varten voi ja suklaa. Sekoita joukkoon kerma.
- Levitä suklaakuorrutus kakun päälle.
Onko kakun tarkoitus olla tosi löysä vielä keskeltä?