
Rapeita muruja, kerma-tuorejuustotäyte ja tuoreita mansikoita. Helppo ja herkullinen jälkiruoka on hetkessä valmis! Saat sen vieläkin nopeammin tarjolle, kun valmistat murut etukäteen ja säilytät ne tiiviissä rasiassa.
Muru-mansikkajuustokakku
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin muruseos. Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 175 asteeseen). Rouhi saksanpähkinät veitsellä pienemmiksi. Sulata voi. Yhdistä kaikki ainekset ja levitä pellille leivinpaperille. Paista 20 minuuttia, kunnes murut ruskistuvat.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla. Vatkaa eri astiassa tuorejuusto ja tomusokeri sekaisin. Murskaa puolet mansikoista haarukalla ja sekoita tuorejuustoon. Sekoita joukkoon kermavaahto.
- Annostele täytettä jälkiruokakulhoihin ja siirrä kylmään odottamaan tarjoilua. Koristele annokset juuri ennen tarjoilua muruilla, tuoreilla mansikoilla sekä syötävillä kukilla ja yrteillä.
Vinkki!
Rapeat murut voit valmistaa useita päiviä etukäteen, jos säilytät ne tiiviissä rasiassa.