
Parmesaanipiparit ovat nopea ja helppo herkku. Makeaa ja suolaista yhdessä paketissa.
Parmesaanipiparit
Ainekset
Työvaiheet
- Paloittele voi. Nypi kaikki aineet nopeasti taikinaksi.
- Painele litteäksi, kääri kelmuun ja anna vetäytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Kauli taikina jauhotetulla pöydällä levyksi. Älä kauli liian ohueksi, ettei pipareista tule kuivia. Ota muotilla pipareita ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle.
- Voitele piparit munalla, ripottele päälle parmesaania ja muutama pinjansiemen. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Vinkki! Älä kauli taikinaa liian ohueksi, pipareista tulee herkästi kuivia.