
Varoitus! Minttu sekä mokkapalat yhdessä vievät kielen. Nämä Pätkispalat ovat takuulla myyjäisten hitti.
Pätkismokkapalat
Ainekset
Työvaiheet
- Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen, edelleen vatkaten. Lisää rahka ja sekoita tasaiseksi. Paloittele suklaat ja lisää ne taikinaan.
- Yhdistä jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola. Lisää taikinaan. Mausta aromilla.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes pohja on mehevän kypsä. Jäähdytä.
- Sulata voi ja lisää kuuma kahvi. Sekoita joukkoon tomusokeri, kaakaojauhe ja piparminttuaromi. Levitä kuorrute pohjalevylle. Viimeistele pilkotuilla minttusuklaapaloilla.
Vinkki!
Voit hienontaa suklaat taikinaan tai käyttää ne isoina paloina, jolloin ne sulavat sattumiksi.
Onko tuo tomusokerin määrä (6dl) todellakin oikea? Tuntuu - kokeilematta tosin - aika paljolta.