
Kaupan voitaikinasta ja säilykepäärynöistä taiot leivokset sukkelaan. Hitain vaihe on odottaa voitaikinan sulamista.
Pikaviinerit
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa jokainen levy kahtia. Valuta päärynänpuolikkaat. Leikkaa veitsellä viiltoja puolikkaisiin.
- Voitele viinerilevyt kevyesti vatkatulla munalla. Levitä jokaisen viinerin päälle päärynänpuolikas ikään kuin viuhkaksi. Sirottele pinnalle raesokeria.
- Paista viinereitä leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Jäähdytä. Sulata suklaa vesihauteessa. Jäähdytä 10-15 minuuttia. Valuta sulanutta suklaata lusikalla viinereiden päälle. Anna suklaan jähmettyä.