Raparperi-tähtianiskeikauskakku

Käyttäjä9628 on lisännyt 837 reseptiä
Resepti Suvi Ruster Kuva Elvi Rista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8-10
Helppo

Raparperi-tähtianiskeikauskakku

Ainesosat

Vaiheet

  1. Ota voitaikina kääreistä huoneenlämpöön sulamaan täytteen valmistamisen ajaksi.
  2. Mittaa kattilaan fariinisokeri, voi ja mausteet. Kuumenna miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Kaada voi-sokeriseos pyöreään, kevyesti voideltuun uuni- tai kakkuvuokaan.
  3. Pese raparperit ja leikkaa parin sentin kokoisiksi paloiksi. Lisää raparperit uunivuokaan tasaisesti voi-sokeriseoksen päälle.
  4. Kaaviloi voitaikina sentin paksuiseksi. Aseta uunivuoka voitaikinan päälle ja leikkaa taikina uunivuoan kokoiseksi pyöreäksi levyksi. Nosta voitaikina raparperin palojen päälle. Painele taikinaa reunoista vuoan pohjaan.
  5. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla 30–35 minuuttia. Jäähdytä hetki ja kumoa torttu ylösalaisin reunalliselle tarjoilulautaselle. Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.