Tiikeriraidoksen sisällä on suklaan ja mangon makuinen täyte.
Suklaa-mangokakku
Ainekset
Työvaiheet
Vatkaa keltuaiset ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Kääntele varovasti keltuaisvaahtoon vehnäjauhojen kanssa. Ota puolet massasta erikseen ja siivilöi kaakaojauhe puolikkaaseen taikinaan. Kääntele varovasti sekaisin.
Lusikoi massat kahteen pursotinpussiin, joissa on kuvioton suutin eli tylla. Piirrä leivinpaperin päälle kääretorttupohjan rajat. Pursota seoksia vuorotellen leivinpaperille viistoon, piirrettyjen rajojen sisäpuolelle. Aloita keskeltä ja pursota kulmasta kulmaan. Jatka pursottamista, kunnes leivinpaperi on täynnä raitoja.
Paista 220 asteessa uunin keskitasolla 5–8 minuuttia. Jäähdytä pari minuuttia ja kumoa ”kääretorttupohja” puhtaalle leivinpaperille. Irrota paistopaperi varovasti.
Leikkaa 20–22-senttisen irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi. Ota kääretorttupohjasta reunalta vuoan pohjan kokoinen pala ja aseta se vuokaan kakkupohjaksi. Leikkaa lopusta kääretorttupohjasta yksi tai kaksi hieman vuoan reunoja korkeampaa suikaletta ja aseta ne vuokaan kakun reunoiksi.
Liota liivatelehtiä täytettä varten kylmässä vedessä 15 minuuttia. Sulata suklaa vesihauteessa. Puristele liivatelehdistä vesi ja sulata ne suklaaseen. Jäähdytä.
Vaahdota kerma ja sokeri. Sekoita yhteen jäähtyneen suklaan, notkistetun tuorejuuston ja mangososeen kanssa. Kaada täyte vuokaan kakkupohjan päälle ja anna vetäytyä jääkaapissa muovipussiin nostettuna vähintään 4 tuntia tai yön yli. Irrota kakku vuoasta ja tarjoa kylmänä.