Suklaasydän

Käyttäjä9628 on lisännyt 837 reseptiä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo

Suklaasydän

Ainesosat

Vaiheet

  1. Voitele sydämenmallinen tai 24-senttinen pyöreä kakkuvuoka. Laita uuni kuumenemaan 160 asteeseen.
  2. Sulata suklaa ja voi yhdessä kattilassa.
  3. Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi kuivat aineet vaahtoon. Kääntele jäähtynyt suklaa-voiseos lopuksi sekaan appelsiininkuoren kanssa.
  4. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla 45-50 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä. Kostuta appelsiinimehulla.
  5. Kuorrutusta varten sulata kattilassa muut kuorrutusaineet paitsi marmeladi. Sekoita koko ajan. Jäähdytä. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi appelsiinimarmeladin kanssa.
  6. Levitä kuorrutus kakun päälle