
Makea kaipaa kirpeää. Piparikupit on täytetty puolukka-valkosuklaamoussella.
Valkosuklaa-puolukkapiparit
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata valmistaikina. Kauli taikina tavallista vahvemmaksi, noin 5 mm:n paksuksi levyksi. Ota levystä muotilla piparkakkuja.
- Paina piparkakut voideltuun muffinivuokaan niin, että siitä muodostuu kuppi. Paista 225 asteessa 8 minuuttia. Jäähdytä.
- Sulata puolukat ja soseuta ne sauvasekoittimella. Mausta tomusokerilla.
- Vaahdota kerma. Sekoita mascarpone sen joukkoon. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa.
- Lisää valkosuklaa ja soseutettu puolukka vaahtoon. Pursota tai lusikoi vaahtoa piparikippoihin. Koristele kokonaisilla puolukoilla ja raastetulla valkosuklaalla.