Salsassa on mangon ja avokadon terästeenä limettiä.
Mango-avokadosalsa
Ainekset
Työvaiheet
Kuori ja paloittele mango ja avokado. Mittaa kaikki aineet kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella niin, että dippiin jää vähän hedelmäpaloja.
Tarjoa dippinä vihannesten, leivän tai perunalastujen kanssa.
Kokeilin jäisiä muhkeita karviaisia kiisseliin. Pari desiä tuoreita karpaloita ja puolen litraa karviaisia kuumaan veteen. Kun vesi oli kiehumispisteessä, lisäsin perunajauhon veteen sekoitettuna.Nopea sekoitus ja kattila pois levyltä. Karviaiset eivät rikkoutuneet ja niiden tuoreus ja makeus säilyi. Pirtsakka lohkeava kiisseli tuli näin ja maistui aamulla kaurapuuron kaverina ihan penellä hunajamäärällä makeutettuna.