
Voit korvata pakastevihannekset vastaavalla määrällä tuoreita kasviksia. Siinä tapauksessa pidennä kypsennysaikaa noin 5 minuuttia. Voit nopeuttaa seuraavan päivän ruuanvalmistusta paloittelemalla tarvittavat kasvikset jääkaappiin kannelliseen rasiaan.
Kasvis-makkarapata
Ainekset
Työvaiheet
- Kuutioi kesäkurpitsa ja puhdistettu paprika. Kuullota kasviksia paistokasarissa muutama minuutti. Lisää jäiset pakastekasvikset ja jatka paistamista hetki. Mausta ja kaada sekaan vesi.
- Leikkaa siskonmakkarat saksilla palasiksi suoraan kasvisten sekaan. Peitä kannella ja hauduta noin 10 minuuttia.
- Tarkista ainesten kypsyys, mausta tarvittaessa lisää ja nosta tarjolle.
Lappilainen pottuvoi l pottumuusi tehdään käsin survomalla puikulapotuista, johon lisätään voita, kokomaitoa ja ripaus suolaa.
EI KONEELLA ! Suutuntumaa pittää olla, pienet pottupaakut kuuluu asiaan.
Koneella tulee liisteriä eikä pottumuusia