
Kokeile joululaatikkoa tänä vuonna maa-artisokkasoseesta. Valmis sose säästää kuorimisen vaivalta.
Maa-artisokka-mantelivuoka
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita maa-artisokkasose, tuorejuusto, mantelijauhe, siirappi ja mausteet kulhossa.
- Voitele pieni uunivuoka maidottomalla margariinilla ja kaada sose vuokaan. Tasoita pinta.
- Rouhi mantelit veitsellä karkeasti ja ripottele vuoan pinnalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Anna jäähtyä tunti ennen tarjoamista, jolloin vuoan rakenne hieman kiinteytyy.
Vinkki! Voit tehdä samalla ohjeella vuoan myös 400 grammasta palsternakka- tai bataattisosetta.
Hei,
Onko tämä tarkoitus tarjota kylmänä/huoneenlämpöisenä?
Vai lämmitetäänkö ennen syöntiä?