Kastikkeeseen tarvitaan vain muutamaa raaka-ainetta, ja se syntyy vaivattomasti pastan kiehuessa.
Korvasienignocchit
Ainekset
Työvaiheet
Hienonna esikäsitellyt korvasienet. Sulata voi salvianlehtien kanssa ja sekoita joukkoon sienet. Jatka paistamista, kunnes sienistä irtoava neste on haihtunut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaada pannulle kerma ja keitetyt gnocchit (katso tarkka keittoaika pakkauksesta). Ripottele päälle raastettu parmesaani ja paahdetut pähkinät. Tarjoile heti.
Korvasienten käsittely
Harjaa sienet puhtaaksi hiekasta. Keitä tuoreita, puhdistettuja korvasieniä 5 minuuttia runsaassa vedessä (1 l sieniä ja 3 l vettä). Kaada vesi pois ja huuhtele korvasienet. Keitä uudessa vedessä toisen kerran viisi minuuttia. Kaada vesi taas pois ja huuhtele sienet kylmällä vedellä. Muista huolehtia keittiön tuuletuksesta korvasieniä keitettäessä. Voit myös käyttää kaupan valmiita korvasienisäilykkeitä. Ne ovat valmiiksi esikäsiteltyjä.
Kuulostaa hyvältä! Ohra varmaankin sekoitetaan myös täytteen joukkoon? :)
Sienitäyte. Sienitäytteet ovat olleet perheemme ja sukumme reseptivarastossa. Äitini on loistava kokki.
Lapsesta asti sain seurata hänen ruuanlaittoaan. Hän oli mestari.