Kesäkurpitsasta saa pikaruokaa - kastike valmistuu pastan kypsymisen aikana.
Kesäkurpitsapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta sitruunamehulla. Leikkaa osa kesäkurpitsaa kuorimaveitsellä nauhoiksi pituussuunnassa. Paloittele sisus kuutioiksi. Kuori ja silppua valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua hienoksi.
- Paista kesäkurpitsa, valkosipuli ja chili pannulla tai kattilassa pehmeäksi. Lisää jogurtti ja juusto sekä pähkinät. Kuumenna muutama minuutti. Sekoita kastike ja pasta. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa tai sitruunamehua. Koristele annokset juustolla ja pähkinöillä. Tarjoa heti.
Herkullinen ja helppo resepti, suosittelen! Lisäsin itse smetanaa (tai kermaa), koska tykkään, että kastiketta on reilummin. Lisäsin myös sinapin määrää, antoi lisää makua.