Täytä cannellonit spagettikastikkeella.
Spagetti mummin tapaan
Ainekset
Työvaiheet
Ruskista liha paistinpannussa puulastalla, samalla murustaen. Lisää tomaattipyree ja etukäteen murustamasi lihaliemikuutiot. Lisää valkosipuli.
Ripottele sekaan vehnäjauhot esimerkiksi teesiivilällä. Sekoittele. Lisää vesi, anna kiehua ja lisää kerma.
Alenna lieden lämpöä ja anna kastikkeen muhia 5–10 minuuttia. Voit hauduttaa kastiketta pidempäänkin kannen alla, jos aika sallii.
Täytä cannellonipötköt kastikkeella teelusikan avulla.
Lado cannellonit voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle reilusti raastettua parmesaania.
Paista ruokaa 225 asteessa uunin keskitasolla 20–25 minuuttia.
Koristele basilikalla ja vie tarjolle saman tien.
Herkullinen ja helppo resepti, suosittelen! Lisäsin itse smetanaa (tai kermaa), koska tykkään, että kastiketta on reilummin. Lisäsin myös sinapin määrää, antoi lisää makua.