
Pehmeää vuohenjuustoa, rapeaa pekonia ja meheviä tomaatteja, täydellinen pasta-ateria ei paljon vaadi.
Tomaatti-pekonipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Kuutioi pekoni ja paista se pannulla keskilämmöllä kypsäksi. Lisää pannulle vuohenjuusto ja sekoita hyvin. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää ne muiden aineiden joukkoon.
- Valuta pastan keittovesi pois. Yhdistä pasta ja kastike. Viimeistele basilikanlehdin.
Vinkki! Lisää pannulle pekonin kanssa paistumaan silputtua valkosipulia.
Herkullinen ja helppo resepti, suosittelen! Lisäsin itse smetanaa (tai kermaa), koska tykkään, että kastiketta on reilummin. Lisäsin myös sinapin määrää, antoi lisää makua.