Juustopiiras

Marjaana - Kodin Kuvalehti on lisännyt 49 reseptiä
Vuohenjuustokiekot pilkuttavat piirakan.
Resepti Kaisa Nieminen Kuva Pia Inberg

Juustoinen piirakka on sopiva suolapala arki-iltaan ja se sopii myös juhlaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10-12
45 min
Helppo

Juustopiiras

Ainesosat

Vaiheet

  1. Painele sulanut taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisijaltaan noin 24–26 cm) pohjalle ja reunoille. 
  2. Sekoita kerman joukkoon muna ja keltuaiset.
  3. Lisää juustoraasteet, paprikajauhe ja mustapippuri. Kaada massa pohjan päälle. 
  4. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja lado täytteen päälle.
  5. Paista uunin alatasolla 200 asteessa noin puoli tuntia.