Bulgur-kanasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Voita ei ole pakko lisätä.
- Halkaise paprikat ja poista siemenet. Leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi ja suikaleet pieniksi paloiksi. Kuullota palat puolipehmeiksi öljyssä pannulla.
- Ruskista broilerinliha ja kypsennä pienemmällä lämmöllä. Jos käytät marinoimatonta lihaa, mausta se paistamisen jälkeen suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Leikkaa minuuttipihvit ohuiksi viipaleiksi.
- Kuori appelsiinit. Leikkaa pyöreiksi viipaleiksi ja jokainen viipale neljään osaan. Valuta aurinkokuivatut tomaatit siivilässä ja säästä liemi leivontaa varten. Suikaloi tomaatit saksilla. Valuta oliiveista suolavesi pois.
- Silppua kevätsipulit ja murenna feta.
- Sekoita kaikki aineet salaatiksi. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa tai rouhittua mustapippuria.
- Kastiketta varten silppua minttu ja sekoita kaikki aineet yhteen. Tarjoa kastike erillisestä astiasta.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.