Kesäkurpitsa-raviolisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois.
- Kuori ja viipaloi valkosipulit. Viipaloi kesäkurpitsat. Kuullota niitä sipulisilpun kanssa keskilämmöllä öljyssä noin 5 minuuttia tai kunnes kesäkurpitsat ovat rapsakan kypsiä.
- Yhdistä raviolit, kesäkurpitsat ja parmesaani. Kääntele sekaisin. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.
Vinkki! Voit myös paistaa kesäkurpitsat grillissä. Leikkaa niistä tällöin esimerkiksi juustohöylällä viipaleita pitkittäin, niin grillaaminen sujuu sukkelammin.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.