
Salaatti on yhtä aikaa kevyt ja täyttävä – täydellinen ateria!
Kikhernesalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Valuta kikherneet siivilässä. Halkaise sitruunat ja purista mehu. Pyörittele kikherneet sitruunamehussa ja jätä maustumaan hetkeksi. Valuta sitruunamehu pois.
- Leikkaa parsat noin kolmen sentin paloiksi. Ruskista nopeasti öljyssä kuumalla pannulla. Pyörittele suolassa ja balsamicossa.
- Paloittele lohi ja leikkaa sinihomejuusto viipaleiksi tai reiluiksi paloiksi. Sekoita kaikki salaattiainekset varovasti yhteen.
- Sekoita kastikeaineet yhteen ja kääntele kastike salaatin sekaan. Lisää lopuksi silputut yrtit salaatin sekaan tai päälle.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.