Lämmin peruna-pinaattisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja paloittele tai viipaloi perunat. Keitä pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta.
- Huuhtele pinaatinlehdet ja riivi kannat pois. Pehmennä lehdet pannulla. Pesusta lehtiin jäänyt neste riittää paistamiseen, öljyä ei tarvita. Lisää pinaatin joukkoon voi, suolaa ja pippuria, öljy ja balsamico. Sekoita hyvin, jotta pinaatinlehdet maustuvat kunnolla. Sekoita keitetyt perunaviipaleet pinaattikastikkeeseen.
- Tarjoa lämpimänä kalan lisäkkeenä.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.