Mustapapu-maissisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä maisseja muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta kuivaksi ja yhdistä papujen kanssa.
- Hienonna sipulit varsineen. Viipaloi tomaatit ja kuutioi chili. Lisää ne maissi-papuseokseen.
- Sekoita öljyyn limettimehu ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos muiden aineiden joukkoon. Sekoita hyvin ja lisää korianteri.
- Anna maustua viileässä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.