Varhaisperunat marinoidaan minttupestossa.
Perunasalaatti varhaisperunoista
Ainekset
Työvaiheet
- Halkaise tai paloittele perunat. Sekoita marinadiaineet. Kääntele perunat ja marinadi hyvin sekaisin. Anna perunoiden maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.
- Leikkaa parsat reiluiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä. Kaada lautaselle vähän balsamicoa ja marinoi parsoja sen aikaa, kun perunat maustuvat jääkaapissa.
- Leikkaa graavilohi ohuiksi viipaleiksi. Paloittele viipaleet suupaloiksi. Viipaloi retiisit ohuiksi ja puolita mansikat. Sekoita kaikki aineet perunoiden kanssa.
Vinkki! Perunasalaatin sekaan sopii myös fetajuusto tai parmesaanilastut.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.