
Porkkanasalaatti tarjoaa tervetullutta pureskeltavaa ja uusia makuja joulupöytään.
Porkkana-mantelisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori porkkanat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada pois keitinvesi ja jäähdytä porkkanat.
- Sekoita kastikkeen aineet kulhossa. Viipaloi porkkanat kastikkeen joukkoon ja anna marinoitua vähintään puoli tuntia.
- Murenna feta porkkanoiden joukkoon. Rouhi mantelit. Sekoita ne sekä seesaminsiemenet porkkanoihin. Nostele salaatti varovasti sekaisin.
Vinkki! Valmista salaatti jo edellisenä päivänä ja anna maustua jääkaapissa.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.