Tabbuleh-salaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Kiehauta vesi. Lisää couscous ja öljy. Alenna lämpöä ja anna couscousin kypsyä nelisen minuuttia välillä sekoitellen.
- Pilko tomaatit ja kurkku pieneksi. Hienonna kevätsipulit tai purjon valkoinen osa ja hieman vihreää vartta. Irrota mintun lehdet. Murenna feta.
- Sekoita kaikki aineet salaatiksi. Mausta lopuksi sitruunamehulla ja lorauksella paahdettua seesamiöljyä. Voit lisätä halutessasi myös suolaa.
Vinkki! Jos et pidä seesamiöljyn mausta, käytä oliivi- tai rypsiöljyä.
Koska EN PIDÄ öljyjen mausta teen perunasalaatin kastikkeen kermaviilistä.Se on myös hyvää,eikä ole liian "tuhtia" tavaraa.Laitan joukkoon etikkaa,makeaa sinappia,valkopippuri jauhetta,VÄHÄN suolaa ja sokeria.Silppuan joukkoon myös ruohosipulia tai keväämmällä ilmasipulia sekä purjoa jonka olen silpunnut todella pieneksi.Maistelen välillä,pitääkö lisätä etikkaa tai sinappia.Tämä on meidän perheen herkkua.