Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaikeustaso
Helppo
Sitrusperunaneliöt
Ainekset
1
kg
jauhoisia perunoita
1
dl
parmesaaniraastetta
1
rasia (100 g)
salaattijuusto murua, esim. Viola
½
dl
oliiviöljyä
yhden sitruunan raastettu kuori
3
munaa
1
tl
suolaa
100
g
tuoretta pinaattia
Työvaiheet
- Pese ja kuori perunat. Keitä kypsiksi.
- Soseuta perunat. Lisää soseeseen juustot, oliiviöljy, pestyn sitruunan raastettu kuori, munat ja suola.
- Lisää puhtaat pinaatinlehdet kuumalle paistinpannulle ja hauduta kosteus. Lisää pinaatti massaan.
- Levitä perunamassa oliiviöljyllä sivellyn noin 30 x 30 senttisen vuoan pohjalle tasaiseksi levyksi.
- Paista 200-asteisen uunin keskiosassa 20-30 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt vuoka pieniksi neliöiksi. Tarjoa alkupalana.