Vaikeustaso
Helppo

Sitrusperunaneliöt

Ainekset

1
kg
jauhoisia perunoita
1
dl
parmesaaniraastetta
1
rasia (100 g)
salaattijuusto murua, esim. Viola
½
dl
oliiviöljyä
yhden sitruunan raastettu kuori
3
munaa
1
tl
suolaa
100
g
tuoretta pinaattia

Työvaiheet

  1. Pese ja kuori perunat. Keitä kypsiksi.
  2. Soseuta perunat. Lisää soseeseen juustot, oliiviöljy, pestyn sitruunan raastettu kuori, munat ja suola.
  3. Lisää puhtaat pinaatinlehdet kuumalle paistinpannulle ja hauduta kosteus. Lisää pinaatti massaan.
  4. Levitä perunamassa oliiviöljyllä sivellyn noin 30 x 30 senttisen vuoan pohjalle tasaiseksi levyksi.  
  5. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa 20-30 minuuttia. Leikkaa jäähtynyt vuoka pieniksi neliöiksi. Tarjoa alkupalana.

Kommentit (0)