
Nopeat juustosarvet ovat kelpo iltapala. Sarvet voi täyttää juustoraasteen sijaan tuorejuustonokareella, sinihomejuustomuruilla tai porkkanaraasteella.
Grahamjuustosarvet
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää neste ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
- Jaa taikina kahteen osaan. Kaaviloi taikina jauhotetulla alustalla pyöreäksi levyksi. Leikkaa levy taikinapyörällä kuuteen sektoriin. Rullaa sektorit sarviksi niin, että aloitat rullaamisen leveästä päästä.
- Nosta sarvet leivinpaperin päälle uunipellille ja voitele ne munalla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Tarjoile lämpiminä.
Vinkki! Älä rullaa taikinaa sarviksi, vaan levitä taikina uunipellille pyöreäksi, noin 3 sentin paksuiseksi levyksi, leikkaa se sektoreiksi ja paista sellaisenaan.
Voit myös halkaista sarvet ja täyttää ne leikkeleillä, juustolla ja vihanneksilla.
Erittäin hyviä blinejä tuli. Tämä resepti jää meille monista kokeilluista.