Kalavoileipäkakku
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa leivistä reunat pois. Asettele puolet leipäviipaleista suorakaiteen muotoon tarjoiluvadille.
- Sekoita veden joukkoon kalafondi ja kostuta sillä leipäviipaleet hyvin.
- Leikkaa maustekurkku ja paprika pieneksi kuutioiksi.
- Valmista täyte sekoittamalla ainekset keskenään. Levitä täyte pohjan päälle. Laita loput leipäviipaleet täytteen päälle ja kostuta niitä kalaliemellä. Anna kakun maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä se kakun päälle ja reunoille. Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa kurkku viipaleiksi. Koristele voileipäkakku kurkulla, tomaateilla, katkaravuilla ja tillillä.
Erittäin hyviä blinejä tuli. Tämä resepti jää meille monista kokeilluista.