Perunalepuskat

admin on lisännyt 861 reseptiä
Vain voi puuttuu lepuskan päältä.
Resepti Sanna Kekäläinen Kuva Sami Repo

Lepuskat ovat niin hyviä, että niitä varten kannattaa keittää perunoita. Toki leipäset onnistuvat jämämuussistakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
20
45 min + 30 min
Helppo

Perunalepuskat

Ainesosat

Vaiheet

  1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta ja anna jäähtyä. Lisää soseeseen jauhot, suola ja maito.
  2. Tee taikinasta pieniä kakkaroita jauhotetuin käsin leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoile voin kanssa.