
Suppilovahveropiirakka sopii niin arki- kuin juhlapöytäänkin.
Suppilovahvero-pekonipiirakka
Ainekset
Työvaiheet
- Nypi pohja-aineet taikinaksi. Painele taikina 24-26 cm läpimitaltaan olevan voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista 200 asteessa uunin alatasolla 10 minuuttia.
- Silppua sienet, pekoni ja kuorittu sipuli. Kuullota pannulla, kunnes sienien neste on haihtunut.
- Sekoita kaikki täyteaineet yhteen, tomaatit silputtuina. Levitä vuokaan pohjan päälle.
- Sekoita munakerman aineet tasaiseksi ja kaada täytteen päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta tai vuohenjuustonokareita.
- Paista uunin keskitasolla 20-30 minuuttia.
Erittäin hyviä blinejä tuli. Tämä resepti jää meille monista kokeilluista.