Padan porina lepyttelee kovatkin hedelmät ihanaksi herkuksi. Tarjoa kuuma hedelmäpata kylmän jätskin kanssa.
Lämmin hedelmäpata
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhdo hedelmät. Kuori omenat ja päärynät tarvittaessa. Lohko omenat ja päärynät siemenettömiksi paloiksi. Puolita luumut ja irrota kivet.
- Kuumenna voi padassa. Lisää kaneli. Pyöräytä hedelmät nopeasti kuumassa kanelivoissa.
- Lisää pataan siirappi, vesi, balsamico ja hienonnettu timjami. Kuumenna kiehuvaksi. Anna padan hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes hedelmät kypsyvät lusikoitavan pehmeiksi.
- Tarjoa vaniljakermajäätelön kanssa.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.