Vadelmasta ja sokerista kuivatetaan sitkeän notkeita vadelmanaruja. Nappaa ne välipalaksi treeneihin tai makean nälkään!
Vadelmanarut
Ainekset
Työvaiheet
- Laita vadelmat ja sokeri tehosekoittimeen. Surauta tasainen sose. Tarkista maku ja lisää sokeria, jos siltä tuntuu.
- Levitä sose palettiveitsellä ohuelti kahdelle silikoniselle leivinpaperille tai uunipellille pingotetun kelmun päälle.
- Paista kiertoilmauunissa 75 asteessa noin 4–6 tuntia levyn paksuudesta riippuen. Narut ovat valmiita, kun pinta ei ole enää kostea.
- Kumoa levy leivinpaperille ja leikkaa saksilla nauhoiksi. Narut säilyvät suljetussa astiassa noin viikon. Nauti terveellisenä välipalana tai karkin korvikkeena.
Ei tuo kovin terveellistä ole kun fariinisokeria tulee noin paljon.
Kermaa ja sokeria= terveellistä...
Paras talkkuna sisältää vain kauraa, höyrytetyt ja paahdetut jyvät jauhetaan ja ei muuta.