Kanttarellirulla (2/2)

Kanttarellirulla
Pannaripohja:
4 munaa
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
suolaa, pippuria maun mukaan
Täyte:
n. 2 litraa tuoreita kanttarellejä
3 kesän uutta sipulia, varsineen
2-3 valkosipulin kynttä
timjamia, tuoretta mieluiten
2 rlk venhäjauhoja
1 dl kermaa
suolaa, pippuria
parmesanlastuja juustoraastetta
juustoraastetta
hieman voita/oliiviöljyä
Sekoita pannariainekset, kaada leivinpaperilla vuoratun pellin päälle. Paista 225-asteisessa uunissa n. 20 min
Pilko sipulit ja valkosipulit. Kuulota hetki öljyssä/voissa ja lisää pilkotut sienet sekaan. Paista kunnes neste sienistä haihtuu. Lisää jauhot ja kerma, keitä muhennokseksi. Mausta ja lisää halutessasi parmesanlastut.
Levitä sienimuhennos pannarin päälle, kääri rullalle kääretortun tapaan. Nosta rulla pellille ja ripottele pinnalle juustoraastetta tai parmesanlastuja. Paista rullaa muutama minuutti, kunnes juusto hieman sulahtaa. Tarjoile tuoreen salaatin kanssa. Nauti.