Kenelle sinä haluaisit antaa lämpimän lahjan?
Kenelle sinä haluaisit antaa lämpimän lahjan?

Ketä haluaisit ilahduttaa? Kuka ansaitsisi kivan lahjan? Kodin Kuvalehden joulukalenterissa pääset jakamaan iloa ja joulumieltä jo ennen aattoa.

Kivointa joulussa on toisten ilahduttaminen – siitähän saa myös itselle hyvän mielen. Siksi Kodin Kuvalehden joulukalenterissa 2018 jaetaan iloa. Jokainen luukku on mahdollisuus yllättää joku! Olemme keksineet 24 hauskaa tekoa, jotka voit lahjoittaa haluamillesi ihmisille: ystävälle, puolisolle, työkaverille, siskolle, kälylle, anopille, äidille, tyttärelle... – ihan kenelle vain haluat kertoa, että ajattelet juuri häntä.

Laita hyvä kiertämään Kodin Kuvalehden Instagramissa tai Facebookissa! Julkaisemme 1.–24. joulukuuta joka päivä uuden kalenteriluukun, josta paljastuu kiva aineeton lahja. Kenelle haluat antaa kivan hetken seurassasi?

Voit jakaa kalenteriluukun lahjana haluamallesi ihmiselle tai tägätä hänet kuvaan. Osallistumalla voit myös voittaa. Kaikkien kalenteriluukkukuvista tykänneiden ja niitä kommentoineiden kesken arvomme 27.12.2018 Kodin Kuvalehden 3 kuukauden tilauksen. Voit pitää palkinnon itse tai lahjoittaa lämpimiä lukuhetkiä jollekin ihanalle tyypille!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla