Siis kumpaan suuntaan käännyn?
Siis kumpaan suuntaan käännyn?

Monille meistä on aina yhtä epäselvää, kumpi käsi lopulta on oikea ja kumpi vasen. Jos sinullakin on tämä hahmotushäiriö, kokeile, olisiko näistä keinoista apua!

  1. ”Joudun aina kokeilemaan, kummalla kädellä kirjoitan ennen kuin käännyn oikealle tai vasemmalle. Toimii.”
  2. ”Oikea/vasen-rajoitteisen ihmisen ainoa oikea auto on Volvo. Kun ratissa on Volvo-merkki, muistaa, että V on vasen ja o on oikea. Kun kyytiläinen siis pyytää kääntymään oikealle, ratista voi kätevästi tarkistaa, kumman käden puolella se oikea sijaitsikaan! Ajaminen rentoutuu, kun ei tarvitse arpoa. Tuskin olisin päässyt aikoinaan inssiajostakaan läpi ilman tätä apua.”
  3. ”Vasemman muistaa siitä, että vasemmassa kädessä on vihkisormus.”
  4. ”Hahmotushäiriöisenä joogaharrastukseni helpottui, kun älysin, että voin tarkistaa urheilusukasta, kumpi on vasen ja kumpi oikea jalka. Niihinhän on usein merkitty kirjaimet R ja L. Täytyy vain keskittyä ja olla tarkkana, että laittaa R-kirjaimella (right) varustetun sukan varmasti oikeaan jalkaan ja L-kirjaimella (left) varustetun vasempaan. Ennen tätä kikkaa sekoilin jatkuvasti raajoissani. Kun joogaohjaaja käski nostaa vasemman jalan ylös, jouduin joka kerta miettimällä miettimään, kumpi taas olikaan vasen, ja aika usein nostin oikean.”
  5. ”Lapsuudenkotini tienhaarassa oli vasemmalla puolella iso kuusiaita. Aina kun minun pitää ajatella, että menen vasemmalle tai teen jotain vasemmalla kädellä, mietin sitä risteystä ja näen kuuset vasemmalla.”

+ Bonusvinkki: Muuan koiranleuka ehdotti, että pysyvästi ongelma ratkeaisi tatuoinnilla. Vasempaan kämmenselkään kaunis V ja oikeaan O.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

osta kiinalainen volvo auto.Ohjauspyörässä lukee volvo v.on vasen ja o. oikea

  • ylös 17
  • alas 10
Vierailija

JJ kirjoitti:
ei haittaa. lääketieteen professori tutki minun vasemman polven ja oli kirjoittanut lähetteen oikean polven tähystysoperaatiota varten. marian sairaalan vastaaonotolla asia paljastui minulle. olin menossa tähystettäväksi. valmisteleva sairaanhoitaja ei sitte merkannut tushilla polveani  ja sanoi, että polven vaihtamisen tarttee tehdä lääkäri.  ortopdedi sitten tuli ja sovittiin, että vasen polvi tähystetään.

naureskeli, että onneksi selvis ajoissa  ja ettei ollut amputaatiosta kyse.


Autossakin on vasen ja oikea puoli,kun otetaan huomioon menosuunta.

  • ylös 13
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla