Mikäs se tämä on? En ole koskaan nähnytkään!
Mikäs se tämä on? En ole koskaan nähnytkään!

En ole koskaan leiponut täytekakkua, värjännyt hiuksia, matkustanut ulkomaille... Mitä (aika tavallista) asiaa et ole koskaan tehnyt? Vastaa kyselyyn ja voita kirjapalkinto!

Tiedät varmaan En ole koskaan -pelin. Siinä saa pisteitä asioista, joita muut ovat tehneet, mutta itse ei. Yllättävää kyllä, aina löytyy jokin asia, joka itseltä on tekemättä, vaikka se muiden mielestä on ihan tavallista. Kodin Kuvalehden En ole koskaan -kyselyssä lukijat kertoivat muun muassa näin:

En ole koskaan tankannut autoa, vaikka ajokortti minulla on ollut 15 vuotta, ja ajan lähes päivittäin. Ihana mieheni hoitaa tankkauksen. Se vaatii välillä keplottelua esimerkiksi silloin, kun mies on työreissussa.Tankkausasia on miehen kanssa sovittu. Hänen taas ei tarvitse pestä pyykkiä.” Susanna Kauttu, Lempäälä

”En ole koskaan käynyt Ikeassa. Kerran oli läheltä piti -tilanne, mutta päädyimmekin viereiseen Biltemaan.”

”En ole koskaan käynyt Ikeassa. Kerran oli läheltä piti -tilanne, mutta päädyimmekin viereiseen Biltemaan. Melkein olisin voinut Ikean ulkoseinää koskea.” Tuula Tikkanen, Kälviä

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”En ole koskaan käynyt Tallinnassa, vaikka ympäri Eurooppaa olen matkustellut. Kun menimme 1990-luvun lopulla naimisiin, saimme lahjaksi rahaa häälahjaa varten. Tarkoitus oli lähteä Viroon. Käytännöllinen puoleni otti kuitenkin vallan, ja rahalla ostettiinkin uudet sohvat.” Heli Kaunismaa, Jyväskylä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”En ole koskaan leiponut täytekakkua. Pelko epäonnistumisesta on niin suuri, etten tahdo edes yrittää. Siskoni on tähän mennessä leiponut täytekakut, jos olen sellaisen juhliini halunnut.” Katri Lehtonen, Nokia

”Olen kahden lapsen äiti, mutten ole koskaan leiponut mokkapaloja.”

”Se herättää ihmetystä, etten ole koskaan nähnyt Tuntematon sotilas -elokuvaa. Televisio on kyllä ollut usein päällä elokuvan tullessa, mutta jotenkin olen onnistunut olemaan näkemättä sitä. Vähän noloahan tämä on.” Taija Halme, Heinlahti.

”Olen kahden lapsen äiti, mutten ole koskaan leiponut mokkapaloja. Myyjäisissä olen kyllä ollut tunnollisesti mukana, mutta leipomiset jätin muille.” Marja Laine, Turku

”En ole koskaan värjännyt tai edes sävyttänyt hiuksiani. Tykkään hiusteni ruskeasta väristä. Ensimmäiset harmaat löysin 27-vuotiaana, muttei edes se ole saanut minua värjäämään. Olen vähän ylpeä siitä, että tukkani on luomua.” Anna Hänninen, 32, Tampere.

Mitä sinä et ole koskaan tehnyt? Vastaa kyselyyn, osallistu lehdentekoon ja arvontaan. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme Juha Laaksosen kirjoittaman kirjan 1000 ilmiötä Suomen luonnosta: Öinen kiitäjä (Tammi 2018). Kilpailu päättyy 27.4.2018.

Sisältö jatkuu mainoksen alla