Avain eron jälkeisiin hyviin suhteisiin on erojen kunnollinen käsittely.

Olen nelikymppinen nainen. Useimmat exäni ovat hyviä ystäviäni, kahta voi jopa kutsua parhaiksi ystävikseni.

Avain hyviin eron jälkeisiin suhteisiin on erojen kunnollinen käsittely. Jos toinen osapuoli on tullut loukatuksi, täytyy edetä hienotunteisesti ja antaa hänelle aikaa. Kuitenkin pitää olla läsnä ja kestää myös negatiiviset tunteet.

Exien nykyisten kumppanien kanssa toimin samalla tavalla. Mielelläni ystävystyn myös heidän kanssaan, mutta osaan myös antaa tilaa, mikäli en ole toivottu heidän elämäänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Olen ollut exieni häissäkin ja olen iloinen, että saan heidän kauttaan uusia ihania ihmisiä elämääni. Minulle on tärkeää myös, että nykyinen kumppanini hyväksyy ja ymmärtää nuo ystävyydet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun suhde päättyy, anna aikaa, mutta ole tarvittaessa läsnä. Päättyneen suhteen juttuja voi puida vielä ystävinäkin, mutta aikuismaisesti ja analyyttisesti.

Milla Magia

Eronnutmies

MInulla kävi samoin. Olen mies ja erosin exästä yli 10 vuotta sitten. Nyt molemmat ollaan keski-ikäisiä. Olemme todenneet, että tällä hetkellä meidän ystävyyssuhde toimii hyvin, eikä kumpikaan haikale takaisin siihen suhteeseen, joka aikoinaan meni rikki.

Suuri haaste onkin saada uudet kumppanit ymmärtämään tilanne, sillä kaikki eivät ole kuitenkaan yhtä avarakatseisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla